Body coach

De body coach is een trainingstoestel op basis van mechanische trillingen. Uw lichaam trilt in vorm zonder tijdsverlies en zonder zware belasting. U stapt op de trilplaat in verschillende houdingen, de mechanische trillingen worden overgezet op uw lichaam. Door de prikkels spannen uw spieren onbewust en automatisch op. Zodra de trillingen stoppen, ontspannen uw spieren en kan uw lichaam rusten.

De body coach staat garant voor een snelle, effectieve en eenvoudige training zonder extra belasting. Een sessie duurt ongeveer 30 minuten, zo blijft in uw drukke programma dus nog tijd over vaar andere zaken.

Bijna iedereen kan de body coach gebruiken: mannen, vrouwen, geoefende sporters, mensen met gezondheidsproblemen,… Ook wie niet graag sport of een slechte conditie heeft vind in de body coach een geschikte trainingspartner. u kan uw oefeningen aanpassen aan uw fysieke conditie.

Het is niet geschikt voor zwangere vrouwen, patiënten met cardio vasculaire klachten, of verse wonden als gevolg van operatie of ongeval. Mensen met een tumor, pacemaker of implantaten kunnen helaas geen gebruik maken van de body coach.

bodycoach

Prijslijst

Per beurt €8
10 beurten – 2 gratis €80
25 beurten – -€6/beurt €150