Airbrush tanning

Waarom airbrush tanning?

Airbrush tanning is volledig zonder enig gevaar. Zelfs voor kankerpatiënten en zwangere vrouwen. Dé oplossing voor een mooi bruine teint.

Je zomers kleurtje is al vervaagd of helemaal verdwenen zelfs. Of je wil gewoon een gezond bruin kleurtje. De zonnebank wil je niet want het is een regelrechte aanval op je huid, met bewezen schadelijke effecten. Airbrush tanning biedt de veilige oplossing.

Je moet naar een feestje en wil vlug een gezonde teint. Geen probleem. Met airbrush tanning heb je binnen de 8 uur, op een gezonde manier, een volwaardige bruine tint.

Hoe verloopt zo’n spray sessie?

Door middel van een airbrush (een verfspuitpistool voor zeer fijn werk) wordt het product volgens een specifiek spraypatroon op je huid verneveld. Dit product bestaat uit twee componenten. Een eerste component is een soort maquillage die onmiddellijk een mooie bruine kleur geeft. De enige bedoeling hiervan is onmiddellijk het resultaat kunnen bekijken. Dit component wordt ook bij de eerste douchebeurt weggespoeld. Het tweede component is het echte werkzame product. Dit is volledig kleurloos. Dit product is DHA, een derivaat van suiker. Dit product gaat een verbinding aan met de dode, kernloze huidcellen. het resultaat is, na 8 uur, een mooie, natuurlijk bruine kleur. Aangezien er geen caroteen of henna gebruikt wordt krijg je ook geen oranje schijn. Je kan zelf de densiteit kiezen. De densiteit bepaalt hoe bruin je zal worden.

Airbrush tanning is volledig onschadelijk en volkomen ongevaarlijk. Aangezien het product enkel met dode, kernloze huidcellen een verbinding aangaat kan er geen schadelijk gevolg zijn. Dode en/of kernloze cellen kunnen niet meer delen.  Ze kunnen zich dus niet meer vermenigvuldigen. Na een aantal dagen komen ze gewoon los van het lichaam.

Het resultaat.

Het resultaat van een airbrush tanning behandeling is een mooie egaal bruine natuurlijke kleur. Wij zorgen ervoor dat de intensiteit van de kleur aangepast is aan je huidtype zodat je er niet onnatuurlijk bruin uit ziet. Je kan de kleur een zeven tot een tiental dagen behouden.

De voorbereiding.

De dag van de afspraak kan je beter geen vette of oliehoudende producten op het lichaam aanbrengen. Breng geen parfum, deodorant  of bodylotion aan. Dagcrème en make-up reinigen voor u komt. Harsen of scheren gebeuren minstens 2 dagen voordien. Een goede scrubbeurt (op waterbasis, zonder olie !!) zal ervoor zorgen dat de kleur mooi egaal en gelijkmatig verdeeld wordt en belangrijker nog, dat je huid veel langer bruin zal blijven. De loszittende dode huidcellen worden verwijderd bij het scrubben. Degene die nog vast zitten zullen nog veel langer op hun plaats blijven.
Opgelet : indien je zelf de scrub uitvoert, zorg ervoor dat je geen stukken vergeet !

Trek donkere loszittende kledij aan. Op lichte kledij kan de gekleurde component licht kleur afgeven. Dit laat zich volledig verwijderen in de was. De kledij mag niet spannen en vooral geen wrijving op de huid geven. De component die de uiteindelijke kleur moet geven werkt gedurende ongeveer 8 uur verder. Op plaatsen waar de kledij op de huid schuurt kan het product vroegtijdig weg gewreven worden en dus lichtere strepen geven.

Het product werkt heel goed in op nagels (is een verhoorning van de huid en bestaat dus ook uit dode kernloze huidcellen) ! Vooral bij veelvuldige herhalingen, kan je beter je nagels lakken, eventueel met een kleurloze nagellak. Let wel op dat je geen huid bedekt met de lak.

De airbrush tanning zelf.

Je huid wordt ingespoten met het product. Je ziet onmiddellijk het resultaat. Eventueel wordt in verschillende lagen gespoten zodat je zeker niet te bruin kan worden.
 Het inspuiten van het volledig lichaam duurt ongeveer 10 minuten. Daarna moet je alvorens de kleren aan te trekken nog een kwartiertje het product laten indrogen. Je verlaat ons instituut met een mooie, gezonde bruine kleur.

De nazorg.

Gedurende de eerste 8 uren na de airbrush tanning kan je best voorkomen om hevig te zweten. Dus best geen sport of andere zware inspanningen. Je mag niet douchen ! Tijdens deze eerste 8 uren kan het product een lichte kleur afgeven op kledij of lakens. Deze verdwijnt zonder probleem in de was.

Na 8 uur mag je douchen. De tijdelijke kleurcomponent spoelt volledig weg. Ondertussen heeft je huid een mooie bruine kleur gekregen.

Hoe beter je je huid hydrateert hoe langer je de kleur kan behouden. Je kleur blijft gemiddeld tussen de 7 dagen en 10
 dagen naargelang je huidtype. Daarna begint de kleur te vervagen.

Prijslijst

Airbrush tanning van het lichaam €35