ogen

permanente make-up aan de ogen:

De contouren van uw ogen worden geaccentueerd waardoor het lijkt alsof uw ogen minder diep in uw oogkassen liggen, en uw ogen groter lijken.

We gaan aan de ogen ofwel enkel bovenaan pigmenteren ofwel boven -en onderkant, want als u enkel de onderkant zou pigmenteren zou uw oog verkleinen, een trieste blik creëren en de rimpels in het gelaat benadrukken.

U kan kiezen voor een fijne of brede lijn al dan niet met wing (staartje).

Waarom permanente make-up?

Met permanente make-up ziet u er op elk moment van de dag stralend en gemaquilleerd uit. Dankzij de aangebrachte accenten is uw uitstraling altijd sprekend, zelfs tijdens sporten, zwemmen, sauna, op vakantie of als u zelf nogal onhandig bent met eye-liner of potlood. Uiteraard is permanente make-up een oplossing voor smalle lippen, een vage lipcontour of geen (volle) wenkbrauwen. Ook ideaal als u allergisch bent aan klassieke cosmetica.

wat is permanente make-up?

Permanente make-up of micropigmentie is een zachte vorm van pigmentatie. Er wordt  niet zo diep gewerkt als bij een traditionele tattoo, waardoor de pigmenten door de zon en natuurlijke schilfering van de huid vervagen. De pigmenten bevatten geen ijzeroxide, nikkel, teratogene stoffen of zware metalen. Het resultaat blijft kleurvast gedurende 1 tot 5 jaar. voor de eye-liner en lippen en 1 tot maximum 1,5 jaar voor de wenkbrauwen.

Het verloop van de behandeling:

Elke behandeling begint met een intake gesprek. Er wordt samen met u een medische vragenlijst overlopen. In sommige gevallen moeten wij extra voorzichtig zijn en dit wordt met u besproken. We bespreken ook alle wensen en bekijken welke vorm en kleur u het beste flatteren. Een goed professioneel advies is noodzakelijk. Er wordt eerst met een potlood voorgetekend om u een goed beeld te geven van het eindresultaat. Pas als u tevreden bent met het ontwerp gaan we starten met de eigenlijke pigmentatie.

Eerst gaan we lokaal verdoven met een zalf die speciaal ontwikkeld werd voor het verdoven van gevoelige plaatsen zoals bijvoorbeeld de ogen zonder risico’s.

Vanzelfsprekend wordt er bij elke behandeling met een nieuwe steriele naald gewerkt. Deze wordt en het bijzijn van de klant uit de verpakking gehaald, en wordt na de behandeling in een naaldcontainer gegooid. Hygiëne en steriliteit zijn prioritair bij onze behandelingen.

Het hele proces duurt ongeveer 1,5 uur, en u komt in 2 keer met een tussenperiode van 6 weken. (bij medische redenen kan deze tussenperiode aangepast worden, gelieve te bellen).

Prijslijst

Eye liner boven €220
Eye liner onder €190
Eye liner boven en onder €350
Brede eye liner boven €260
Brede eye liner onder €220
Brede eye liner boven en onder €390
Brede eye liner boven en fijne onder €370
Bijwerken permanente make-up -50% op de nieuwprijs
Correctie van een slecht geplaatste make-up Zelfde prijs van een Nieuwe pigmentatie