lippen

permanente make-up aan de lippen:

Mooie volle lippen staan synoniem voor passie en sensualiteit. Permanente make-up aan de lippen geeft uw lipcontour een natuurlijke aanvulling of extra accent. We geven uw lippen een symmetrisch aanzicht.

Soms willen we dat tikkeltje meer en gaan we de lipcontouren inschaduwen. Voor dames die alle dagen hun lippen in een kleurtje zien kunnen we ook de volledige lip inkleuren, zogeheten full lips.

U kan hier ook terecht voor lipcorrecties.

Waarom permanente make-up?

Met permanente make-up ziet u er op elk moment van de dag stralend en gemaquilleerd uit. Dankzij de aangebrachte accenten is uw uitstraling altijd sprekend, zelfs tijdens sporten, zwemmen, sauna, op vakantie of als u zelf nogal onhandig bent met eye-liner of potlood. Uiteraard is permanente make-up een oplossing voor smalle lippen, een vage lipcontour of geen (volle) wenkbrauwen. Ook ideaal als u allergisch bent aan klassieke cosmetica.

wat is permanente make-up?

Permanente make-up of micropigmentie is een zachte vorm van pigmentatie. Er wordt  niet zo diep gewerkt als bij een traditionele tattoo, waardoor de pigmenten door de zon en natuurlijke schilfering van de huid vervagen. De pigmenten bevatten geen ijzeroxide, nikkel, teratogene stoffen of zware metalen. Het resultaat blijft kleurvast gedurende 1 tot 5 jaar. voor de eye-liner en lippen en 1 tot maximum 1,5 jaar voor de wenkbrauwen.

Het verloop van de behandeling:

Elke behandeling begint met een intake gesprek. Er wordt samen met u een medische vragenlijst overlopen. In sommige gevallen moeten wij extra voorzichtig zijn en dit wordt met u besproken. We bespreken ook alle wensen en bekijken welke vorm en kleur u het beste flatteren. Een goed professioneel advies is noodzakelijk. Er wordt eerst met een potlood voorgetekend om u een goed beeld te geven van het eindresultaat. Pas als u tevreden bent met het ontwerp gaan we starten met de eigenlijke pigmentatie.

Eerst gaan we lokaal verdoven met een zalf die speciaal ontwikkeld werd voor het verdoven van gevoelige plaatsen zoals bijvoorbeeld de ogen zonder risico’s.

Vanzelfsprekend wordt er bij elke behandeling met een nieuwe steriele naald gewerkt. Deze wordt en het bijzijn van de klant uit de verpakking gehaald, en wordt na de behandeling in een naaldcontainer gegooid. Hygiëne en steriliteit zijn prioritair bij onze behandelingen.

Het hele proces duurt ongeveer 1,5 uur, en u komt in 2 keer met een tussenperiode van 6 weken. (bij medische redenen kan deze tussenperiode aangepast worden, gelieve te bellen).

Prijslijst

Lipcontour €375
Lipcontour en rand inkleuren €450
Full lips (gehele lippen) €600
Full lips met contrasterende lipcontour €650
Bijwerken permanente make-up -50% op de nieuwprijs
Correctie van een slecht geplaatste make-up Zelfde prijs van een Nieuwe pigmentatie