Tussen samen werken en samenwerken gaapt vaak een onoverbrugbare kloof

Ann

Oprichtster, zaakvoerster, moeder

Ik startte in 1998 in een kamertje, als moeder van 3, met een grote droom om een mooie zaak uit te bouwen, en ben op heden uitgegroeid tot fiere zaakvoerster van 2 instituten waar u voor tal van zaken terecht kan!

De tweede zaak die we geopend hebben in 2013 is onderdeel van een complex waar we ons ontfermen over mensen die te maken krijgen mat kanker. Ik heb me daarvoor ook verder gespecialiseerd in de behandeling voor mensen met kanker. Zo kan ik ook deze mensen verwennen, want uiteindelijk is dat wat ik het liefste doe

stefanie

Dochter, permanente make-up artieste

Ik ben de dochter van Ann. Ik ben in 2005 mee gestapt in mijn mama’s verhaal. Wat natuurlijk zorgt voor een zoektocht in dat verhaal. We hebben door de jaren heen een evenwicht gezocht tussen onze professionele en familiale relatie. Ik kan zeggen dat we daar goed in geslaagd zijn en dat ik me zeer gelukkig voel in mijn werksfeer.

Op professioneel vlak zijn we een complementair team waar enerzijds ervaring en levenswijsheid en anderzijds vernieuwing en energie elkaar ontmoeten.

Zo heb ik me gespecialiseerd is het plaatsen van permanente make-up, wat mooi aansluit bij mijn artistieke opleiding die ik volgde.

Our smile is our logo, our personality is our businesscard, How we leave others feeling after having an experiene with us becomes our trademark